Творчий проект "Прощання з осінню"

Протягом трьох тижнів, з 01.10 по 18.10.2013 року, в СШДС «Лісова казка» тривав творчий проект серед дітей середніх та старших груп за участю батьків « Прощання з осінню».

Метою проекту було розширення у дітей елементарних уявлень про основні ознаки осені, реалізація набутих знань про осінь засобами театральної та художньо-естетичної діяльності; виховання у батьків бажання бути активними учасниками, а не спостерігачами, організації навчально-виховного процесу закладу.

Підготовчий етап включав в себе проведення інтегрованих заняття про осінь з включенням пошуково-дослідницької діяльності, збору осіннього урожаю на городі, екскурсій в природу та до картинної галереї закладу; відображення побаченого в образотворчих роботах дошкільників; виставку творчих вмінь вихователів до Дня дошкілля «Пером не опишуть поети жіночої творчості злети».

Основний етап : підготовка до проведення свята «Осінній ярмарок»; виготовлення прикрас з осіннього листя; залучення батьків до проведення виставки з природного матеріалу «Руками творяться дива».

Заключний етап: проведення свята «Осінній ярмарок» із залученням батьків та виставки спільних робіт дітей і батьків «Руками творяться дива».

Кiлькiсть переглядiв: 299