Осінній ярмарок

Осінній ярмарок

22.10. та 23.10 2014 року у дитячому садочку вже традиційно пройшло свято «Осінній ярмарок». Активними учасниками якого є не лише діти дошкільного віку, а й їх батьки. Батьки разом з дітьми підбирали різні види вишиванок, прикрашали зал предметами українського народного побуту, виготовляли творчі роботи з природного матеріалу для проведення виставки: «Осінь щедра, осінь мила…».
Минулі роки кожен ярмарок завершувався «Розпродажем» вареників, печива тощо. «Грошима» виступали вірші і пісні, які виконували батьки разом з дітьми.
Зараз наша країна знаходиться у стані війни. Тому, порадившись з батьками, ми вирішили провести благодійну акцію в підтримку бійців АТО «Купуй українське – підтримай АТО!» І сьогодні наш веселий ярмарок завершився справжнім розпродажем (за благодійний внесок) солодощів, прикраси на руку, яка виготовлена в кольорах прапора нашої країни, магнітиків на холодильник з українською символікою тощо.
Зібрані кошти і дитячі роботи будуть передані до 11 батальйону територіальної оборони Києва – «Київська Русь». 2 рота, 3 взвод.

Кiлькiсть переглядiв: 277