Зустріч з мешканцями Святошинського району

21 грудня 2013 року гімназія «Апогей» зустрічала мешканців Святошинського району міста Києва в рамках проекту «Територія безпеки», який започаткований головою Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Ю.І.Бондарем. Ця зустріч була присвячена святкуванню Нового року та Різдва Христового. Учні 5-х класів та педагог театралізованої діяльності гімназії А.В.Шабуніна підготували святкову віршовану авторську виставу «Черевички» за мотивами твору М.Гоголя «Ніч перед Різдвом (Вечори на хуторі біля Диканьки)». Ця вистава насичена українськими народними піснями, танцями, щедрівками та колядками. Діти так грали свої ролі, ніби артисти справжнього театру.

На першій виставі об 11-00 зібралося не дуже багато гостей. На другу о 13-00 – зал гімназійного театру був вже заповнений повністю, прийшли не тільки запрошені мешканці Святошинського району, а й бабусі, дідусі та батьки учнів. На високому емоційному підйомі сприймали глядачі виступи маленьких артистів.

Усім учасникам свята були передані привітання від голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Ю.І.Бондаря, а дітям були вручені подарунки – красиві книжки та цукерки. Ніхто з гостей також не залишився без подарунків, кожному з них директор гімназії «Апогей» Т.В.Шалда вручила маленькі різдвяні сувеніри.

Кiлькiсть переглядiв: 200