ТИЖДЕНЬ ІНОЗЕМНИХ МОВ (ШДС «Лісова казка» - гімназії «Апогей»)

Методоб’єднання вчителів іноземних мов гімназії і школи-дитсадка, яке налічує 11 вчителів англійської, німецької і французької мов, працює над формуванням принципіально нової системи мовного навчання, спрямованої на забезпечення якості освіти через залучення учнів до культур країн, мови яких вони вивчають, а також - через співзасвоєння мов і культур. Метою проведення тижня іноземних мов (11 – 15 лютого) є упровадження реальної системи партнерства учителя і учня, виховання толерантного ставлення до інших культур, демонстрація якості володіння учнями обраними мовами в умовах інтегрованого простору, в якому розвивається багатомовність і забезпечується діалог культур. 11 лютого – урочисте відкриття Тижня. Ми спостерігаємо за одним фрагментом - ярмарком літератури Book crossing.

/Files/images/2019/TIM (1).JPG

ДЕНЬ ФРАНЦІЇ. Подія дня: квест "Пізнаємо Францію"

/Files/images/2019/TIM (2).JPG

МИЛОСЕРДЯ – ЦЕ ВЕЛИЧЕЗНА СИЛА, ЩО ОБ'ЄДНУЄ ЛЮДЕЙ

Милосердя – це прагнення всім серцем допомогти іншим, підтримати матеріально й духовно, грішми й доброю порадою, підтримати в радості та втішити в біді. Краще за все - таємно, без зайвого галасу, не сповіщаючи інших, що ти такий добрий і хороший Цар Соломон Цей благодійний ярмарок, сповнений добра і милосердя, мав високий виховний потенціал. Для учнів. Для батьків. Для педагогів. Адже всі знали мету проведення заходу – допомогти онкохворій дитині. Справді, милосердя - це величезна сила, що зв'язує і об'єднує людей. Готувалися до ярмарку заздалегідь. Необхідно було не лише випекти пряники, а й підготувати сереветки, рукавички, прикрасити вироби, оформити рецепти іноземними мовами (захід проводився в рамках Тижня іноземних мов). Скільки любові, скільки фантазії вкладено у ці смаколики! Тут відчувається атмосфера кожного дому, в якому батьки разом із дітьми творили ДОБРО.

/Files/images/2019/TIM (3).JPG

ПРЕМ'ЄРА ВИСТАВИ "ПОПЕЛЮШКА" АНГЛІЙСЬКОЮ

ТИЖДЕНЬ ІНОЗЕМНИХ МОВ ПРЕМ'ЄРА ВИСТАВИ "ПОПЕЛЮШКА" АНГЛІЙСЬКОЮ. Світлини віддзеркалюють радісний процес творчого зростання наших гімназистів. Учні 7-х класів продемонстрували не лише знання англійської. Вони були переконливими, талановитими артистами. Фото Тинської Є.В.

/Files/images/2019/TIM (4).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 361