Повернутися до звичайного режиму

ЗИМА З ВЕСНОЮ ЗМАГАЄТЬСЯ

ЗИМА З ВЕСНОЮ ЗМАГАЄТЬСЯ

До свята Стрітення у дошкільних групах ШДС «Лісова казка» пройшли спортивні змагання - «Зима з Весною змагається». Вони розпочалися з веселих загадок про весну і зиму. Та команда, яка більше розгадала загадок про певну пору року, отримувала відповідну назву - «Весна» або «Зима».

Під час змагань усі діти були спритними, сильними та веселими. Хоча ця подія відбувалася у приміщенні музичної зали, дошкільнята показали прекрасні спортивні навички у зимових іграх. Каталися на «санчатах» - це перегони з використанням килимків. Їздили на одній лижі, бігали між «заметами», підлізаючи під великий «замет» (дугу); грали в сніжки; пробігали під сніговою хмарою так, щоб вона нікого не зачепила, і перетягували на свій бік Зиму або Весну.

Кожна команда намагалася перемогти. Навіть на запитання: «Ви хочете, щоб було холодно, морозно?» - команда «Зима» із радістю викрикувала: «Так, ми ще хочемо покататися на санчатах, лижах, пограти у веселі ігри зі снігом».

А на завершення змагань усі зрозуміли, що перемогла дружба. І кожна дитина засвоїла: морозна, весела Зима уходить, а за нею, зовсім скоро, прийде тепла, ясна, яскрава Весна!

/Files/images/2018/image2_1.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 403