Повернутися до звичайного режиму

НОВОРІЧНИЙ КАЛЕЙДОСКОП У ГІМНАЗІЇ «АПОГЕЙ»

НОВОРІЧНИЙ КАЛЕЙДОСКОП У ГІМНАЗІЇ «АПОГЕЙ»

Новорічне свято, яке влаштували гімназисти напередодні канікул, було таким яскравим, дарувало стільки любові і добра, що сповнювало серця педагогів, учнів, батьків надією на здійснення найсміливіших мрій. Це був справжній калейдоскоп талантів. Тут і жартівливі міні-вистави, і танцювальні мініатюри, і класичні твори, і естрадні співи, і акробатика. Усім цим уміло і вправно керували Півник, символ 2017 року за східним календарем, Собака, господар наступаючого року, і, звичайно, Дід Мороз та Снігуронька. wym-1513942268758

Виступ найстарших учнів наповнив серця присутніх легким смутком, адже це їх останнє новорічне свято в рідних стінах гімназії. Та й розпочали одинадцятикласники свій виступ із танцювальної мініатюри про ЗНО, а наприкінці свята подарували запальний танок та теплі слова на адресу школи, педагогічного колективу і побажання, щоб Новий рік був мирним і щасливим.

А за новорічними святами до нас приходить Різдво – найдивовижніше і найулюбленіше свято в усьому світі. Ми, українці, найбільше очікуємо на його прихід. Це свято приносить тепло і радість у кожну родину. Радість, яка триває вже понад два тисячоліття і нагадує нам «воплочення Господнє» – Його Різдво.

Нехай і це Різдво зігріє кожну домівку, кожну родину, кожну душу! Миру, здоров'я і злагоди вам, добрі люди!

/Files/images/IMG_1473.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 343