ЦІНУЄМО! ШАНУЄМО! ЛЮБИМО!

Шановна Тамаро Володимирівно!

У цей день колектив освітньо-виховного комплексу «Школа-дитсадок «Лісова казка» - гімназія «Апогей» приносить Вам особливі слова вдячності за щасливу долю працювати під Вашим керівництвом.

«Віддавай світу все найкраще, що у тебе є, і цього завжди буде недостатньо», - напевно, саме ці слова Марії Терези Ви сприйняли буквально і всю свою енергію, креативність, новаторський характер сучасного керівника і талант неординарної людини спрямували не просто на оновлення та вдосконалення навчально-виховного процесу в освітньому просторі однієї установи на протязі 50 років, а стали головним конструктором, дизайнером, будівельником особливої системи навчання і виховання дітей із трирічного віку і до випуску зі школи.

Ваш управлінський подвиг від завідуючої яслами-садком до генерального директора приватного загальноосвітного навчального закладу «Гімназія «Апогей» - у таланті з реалізації найсмілівіших планів і проектів. Територія-парк, Кімната казок, Автомістечко, басейн під відкритим небом, Поляна казок, Природничий центр, українська хатка, Євроклуб, кабінет народознавства, картинна галерея, театр – все спрямовано на формування ціннісного ставлення до світу, природи, традицій, культури, сфери діяльності людей.

Те, до чого дійшла сучасна педагогічна думка сьогодні, Ви осягнули на початку Вашої адміністративної діяльності, створивши перший в Україні унікальний дошкільний комплекс і започаткувавши особливу систему роботи з дітьми. Педагогічний досвід «Організація роботи з виховання дітей у дошкільній установі «Лісова казка» експонувався у 1987 році у павільоні «Народна освіта» на Виставці досягнень народного господарства в Москві і був відзначений срібною медаллю.

Ви завжди волієте до нового. Результатом нескінченної енергії, ентузіазма, управлінського таланту стало створення першого в Києві освітньо-виховного комплексу «Школа-дитсадок «Лісова казка» - гімназія «Апогей».

Заслужений працівник освіти України, талановитий керівник, нагороджений орденом «Знак пошани», медаллю «А. Макаренко», нагрудними знаками «Відмінник освіти України» і «Василь Сухомлинський», як ми раділи за Вас, коли в Державній резиденції – Маріїнському Палаці відповідно до найвищого церемоніального протоколу – під Державним прапором України з почестями військової почесної варти відбулася урочиста процедура нагородження: Ви отримали вищу суспільну нагороду України «Орден Королеви Анни «Честь Вітчизни».

Ми пишаємося Вами і сьогодні: Ви не просто в центрі всіх подій, пов’язаних з удосконаленням навчально-виховного процесу нашого комплексу, Ви захоплюєте своєю креативністю, відданістю справі, простотою душі, надійністю, любов'ю до людей. Із Вами кожний стає кращим.

Доземний уклін Вам, шановна наша Тамаро Володимирівно!
З повагою і любов'ю, Ваші колеги.

/Files/images/2017/yviley/01.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 497