ОСОБЛИВОСТІ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА - 2017

ОСОБЛИВОСТІ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА - 2017 в освітньо-виховному комплексі "ШДС "Лісова казка" - гімназія "Апогей"

І все ж, попри очікування, 26-го вранці дива не сталося: день обіцяв бути сірим і дощовим.

Але ніхто навіть не помислив відступити від традицій проведення свята під відкритим небом. Скоротили лише урочистості нагородження, адже тільки Похвальні листи, крім Грамот, Дипломів та сертифікатів, мали отримати 73 учні початкової школи і 28 гімназистів, не враховуючи учнів 9 і 11 класів.

Придивіться до світлин: з любовью прикрашений майданчик, вишиванки, квіти, кульки, подарунки першокласникам, шкільний вальс, візерунки українських танців... Присутній на святі заступник міністра освіти і науки України Роман Греба пройнявся загальним настроєм і підтримував оплесками виступи учнів, особливо наприкінці свята, адже прощальний вальс, запальний український танок і музику останнього дзвоника супроводжував рясний дощ.

Справжнім сюрпризом стало оприлюднення приємної новини: у результаті проведених досліджень на основі оцінки якості освітніх послуг та показників фінансово - господарської діяльності за офіційними даними державних органів статистики України наш навчальний заклад відзначено Національною нагородою «Вибір України – 2017».

Для школярів останній дзвінок – це початок літніх канікул. Для учнів «Лісової казки» і гімназії «Апогей» - старт другого етапу GoCamp у пришкільному мовному таборі за участю Ольги Андерсон, волонтерки із Сполучених Штатів Америки.

Кiлькiсть переглядiв: 229