Повернутися до звичайного режиму

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОМУ КОМПЛЕКСІ: СШДС «ЛІСОВА КАЗКА» - ГІМНАЗІЯ «АПОГЕЙ»

11 квітня велика родина педагогів, вихованців та учнів школи-дитсадка «Лісова казка» та гімназії «Апогей» щиросердно зустрічала гостей. У цей день відвідувачам можна було не тільки побувати на обраних ними навчальних заняттях, а й стати екскурсантами, вболівальниками, учасниками майстер-класу з розпису писанок, ознайомитися з матеріалами спецвипуску друкованих газет «Апогеївський записник» і «Ліхтарик», потрапити у захоплюючий світ гімназійного життя через фото- і відеопрезентації, які демонструвалися на великому екрані у вестибюлі.
/Files/images/IMG_0203.JPG
У дитсадку батьки взяли активну участь у проведенні різних видів діяльності дошкільників./Files/images/DSC00137.JPG

Обов'язковою умовою було заповнення листка спостережень. Відгуки батьків та гостей, які вони залишили, надихають на подальшу творчу роботу. Висока оцінка роботи комплексу зобов'язує педагогічний колектив підкорювати нові вершини.

У цей день стартував проект «Школа – наш дім, ми живемо в нім». Юні екскурсоводи провели з учнями гру-подорож «Сторінки історії нашого закладу» і примусили іншими очима подивитися на звичне оточення: паркову зону, кімнату казок, картинну галерею, театр, природничий центр, українську хатку, автомістечко... Вони зрозуміли, чому саме наш заклад у 1987 році був представлений на Всесоюзній виставці досягнень народного господарства і отримав Срібну медаль, а за останні роки здобув високі нагороди, серед яких «Лідер галузі», «Флагман освіти», Диплом якості «Золота Фортуна», Орден Королеви Анни «Честь Вітчизни».

/Files/images/3.jpg

Квест «У пошуках скарбів» для 4-х і 5-х класів став яскравою заключною крапкою цього дня. Кожна команда заздалегідь підготувала назву, девіз, емблему. За умовами гри необхідно було не тільки на кожній із 8 станцій виконати за маршрутним листком завдання виключно англійською, а й спілкуватися також лише англійською. За зразкове виконання завдання надавався золотий дублон, за порушення правил – чорна мітка. Золотий сертифікат переможця отримала команда 4-А, всі інші - сертифікати різного ступеня. Крім цього, кожна команда здобула «скарби» - шоколадні англійські фунти.

/Files/images/IMG_0259.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 322