ШЕВЧЕНКІВСЬКІ ДНІ В НАШІЙ ГІМНАЗІЇ

ШЕВЧЕНКІВСЬКІ ДНІ В НАШІЙ ГІМНАЗІЇ

Значення творчості Тараса Григоровича Шевченка для україн­ського народу важко переоцінити. Його літературна спадщина різ­номанітна та багатогранна: поезії, балади, елегії, поеми, думи... І в кожному рядку - вболівання поета за долю поневолених людей.

Мало хто в історії світової культури з такою пристрастю й са­мовідданістю захищав свій народ, як це робив Великий Кобзар. Усе життя присвятив Т.Шевченко служінню рідній Україні.

Шевченківські дні в нашій гімназії підтвердили, що українська культура немислима без славетного імені Тараса Григоровича Шевченка, як немислима світова культура без цього видатного українського сина і поета. Важко знайти українця, який би не знав хоча б кількох Шевченкових рядків.

Під керівництвом учителя Черемісової О.А. для учнів 4-Б класу гімназисти підготували яскравий урок «Малим – про Великого Кобзаря», під час якого ознайомили з життям і творчістю Т.Шевченка й талановито продекламували його відомі поезії. А учні Євдоченко Л.І. подарували глядачам незабутні миті театрального мистецтва і засобами слова привернули увагу до культурної спадщини нашого народу.

/Files/images/2016/apogey/Shev.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 354