ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ОЧИМА БАТЬКІВ

«Слово «учитель» закарбовується на все життя в нашій пам’яті. Без учителів не було б і школи. Школа і вчителі – невід’ємні поняття, бо школа — це місце, де здобувають знання наші діти, а вчитель — це та людина, яка наполегливо ці знання дарує. Сьогодні я по-іншому оцінила працю наших учителів. Хочеться, щоб батьки активніше долучалися до шкільного життя своїх дітей – це цікаво і корисно!»

«Сьогодні я побачила, скільки душі вкладає вчитель, щоб наші діти здобули не лише гарні знання, а й в подальшому знайшли своє місце під сонцем».

«Я побачила, що вчитель – це не професія, а поклик душі, оскільки лише добра людина може присвятити своє життя дітям. У кожного вчителя своя методика, що допомагає нашим дітям осягнути всі секрети свого предмету. Сьогодні я побачила, наскільки талановиті наші вчителі, як досконало вони володіють сучасними технологіями, як уміють зацікавити дітей. І нам, батькам, було надзвичайно цікаво!»

« Я дякую вам, учителі нашої гімназії, за те, що ви є, і за те, що ви такі,як є. Доземний уклін вам за вашу працю та терплячість».

/Files/images/2016/apogey/IMG_7039.JPG /Files/images/2016/apogey/IMG_6990.JPG /Files/images/2016/apogey/IMG_7049.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 257