Тиждень іноземних мов у освітньо-виховному комплексі: СШДС «Лісова казка» та гімназія «Апогей»

В освітньо-виховному комплексі: СШДС «Лісова казка» та гімназія «Апогей» в рамках тижня іноземних мов були проведені відкриті уроки і позакласні заходи вчителями англійської, французької та німецької мов. Учні не тільки засвоювали іноземні мови, а й оволодівали системою понять і уявлень про полікультурне оточення, вчилися позитивного ставлення і поваги до культур різних країн і народів.

Так, у початковій школі проведено майстер-клас з виготовлення «Валентинок» та конкурс з англійської мови «Puzzle». У 5-11-х класах проходили уроки країнознавства німецькою та французькою мовами. У 7-х класах пройшов брейн-ринг на кращі знання англійської історії та культури. Для дев’ятикласників організовано похід до кінотеатру, де учні подивилися фільм «Афера Томаса Крауна» англійською мовою.

Особливою подією у житті гімназистів стала зустріч з викладачем курсів Grade Кембриджського університету Марко Марсель Уільям Коунінг, який провів уроки 29 лютого – 02 березня у 8, 10, 11 класах. Учні жваво обговорювали будь-яку тему, запропоновану Марком, вільно висловлювали свої думки і ставили відповідні запитання, показавши високий рівень оволодіння англійською мовою в умовах спеціалізованого закладу.

/Files/images/2016/apogey/DSC02893.JPG /Files/images/2016/apogey/DSC02965.JPG /Files/images/2016/apogey/DSC02967.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 215