Вітаємо Шалда Тамару Володимирівну з високою нагородою - Орденом Королеви Анни «Честь Вітчизни»

«Віддавай світові усе найкраще, що у тебе є, і цього завжди буде недостатньо», - напевно, саме ці слова Марії Терези буквально сприйняла Шалда Т.В. і всю свою енергію, креативність, новаторський характер сучасного керівника, талант неординарної людини спрямувала не просто на оновлення та вдосконалення навчально-виховного процесу, а стала головним конструктором, дизайнером, будівельником особливої системи навчання і виховання дітей з трирічного віку і до випуску зі школи.

Шалда Тамара Володимирівна - Заслужений працівник освіти України, нагороджена орденом «Знак пошани», медаллю «А. Макаренко», нагрудними знаками «Відмінник освіти України» і «Василь Сухомлинський».

Під її керівництвом заклад відзначений Дипломом лауреата загальнонаціонального проекту «Флагман освіти і науки – 2010», Грамотою та Знаком переможця загальнонаціонального проекту «Флагман освіти і науки-2013», дипломами Всеукраїнських виставок навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні» 2007, 2013р.р., Дипломом IV Національної виставки-презентації «Інноватика в сучасній освіті», міжнародним дипломом Якості «Золота фортуна – 2013».

А сьогодні ми вітаємо нашу шановну Тамару Володимирівну з особливою нагородою. Рішенням Науково-експертної Ради Програми «Лідери ХХІ століття» за щоденну кропітку працю, високу національну гідність і сумлінне служіння Україні Шалда Т.В. удостоєна вищої суспільної нагороди України - Ордена Королеви Анни «Честь Вітчизни».

Урочиста процедура нагородження відбулася 25 лютого 2016 року в Державній резиденції – малому Маріїнському Палаці відповідно до найвищого церемоніального протоколу – під Державним прапором України з почестями військової почесної варти.

/Files/images/2016/Орден.jpg /Files/images/2016/Диплом_к_ордену.jpg /Files/images/2016/6.jpg

Під час церемонії нагородження на адресу Тамари Володимирівни пролунали слова, які можна сміливо пов'язати з сутністю її особистості: «Гідна Королівської честі».

/Files/images/2016/5.jpg /Files/images/2016/13.jpg /Files/images/2016/IMG_20160226_155719.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 260