Відбувся cемінар-практикум на тему «Формування здорової емоційної-вольової сфери особистості дитини»

26.03.15р. в ОВК «СШДС «Лісова казка» та гімназія «Апогей» відбувся семінар-практикум на тему «Формування здорової емоційної-вольової сфери особистості дитини».
У роботі семінару брали участь Урманчева Н.М., методист психологічної служби управ-ління освіти, молоді та спорту Святошинської в місті Києві державній адміністрації та практичні психологи ЗНЗ Святошинського району у кількості 19-ти осіб.
На семінарі виступили Шалда Т.В., директор гімназії «Апогей» та Пліш І.В., директор СШДС «Лісова казка», освітивши особливості функціонування освітньо-виховного комплексу, а також практичні психологи Артеменко Н.А. та Павленко А.П. з презентацією про організацію та проведення психологічної діяльності в умовах закладу.
Потім практичним психологом Глухівською Н.А. було проведено тренінгове заняття для практичних психологів на тему «Шляхи подолання страхів та тривожності у дітей молодшої школи» з використанням елементів казкотерапії, метафоричних та асоціативних карток. Гості прийняли активну участь у запропонованих вправах, а також були зацікавлені та задоволені проведеним семінаром.
Шляхи подолання страхів та тривожності у дітей молодшої школи
(тренінгове заняття для психологів) Глухівська Н.А., практичний семінар
Кiлькiсть переглядiв: 186