Зустріч учнів і педколективу з Міністром екології та природних ресурсів України Проскуряковим Олегом Альбертовичем.

Міністр екології та природних ресурсів України Проскуряков О. А. та директор гімназії Шалда Т.В.

06.02.2014 року в гімназії «Апогей» відбулася зустріч учнів і педколективу з Міністром екології та природних ресурсів України Проскуряковим Олегом Альбертовичем.

В гімназії стартує проект, започаткований Міністерством екології та природних ресурсів України та Міністерством освіти і науки України в рамках екологічної ініціативи «Зелений клас в дії». З вітальним словом про існуючі екологічні проблеми та шляхи їх подолання до учнів гімназії «Апогей» звернулися Міністр екології та природних ресурсів України Проскуряков О. А. та директор гімназії Шалда Т.В. Були присутні ректор Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Мінприроди Бондар Олександр Іванович, голова оргкомітету 1-го міжнародного молодіжного з’їзду екологів Проскурякова Альона Михайлівна, голова громадської ради при Мінприроди Савицький Валентин Вікторович, працівники Державної екологічної академії, багато акредитованих журналістів (ТВ «Тоніс», «БТБ», «УНН», радіо «Укрінформ», «Голос Києва»).

З учнями 9-11 класів, які працюють в Екологічній варті України та переймаються екологічними негараздами, в сучасно обладнаному «Зеленому екологічному кабінеті» були проведені відкритий «Зелений урок» та екологічна гра «Зелений менеджер». Всім присутнім учням були вручені подарунки від Міністра екології та природних ресурсів України Проскурякова О. А.

Після заходу відбулося знайомство гостей з роботою гімназії «Апогей» у сфері екологічної освіти в інтересах сталого розвитку в Україні.

Кiлькiсть переглядiв: 88